Információ - ZsiványPláza - A Két Zsivány zenekar webáruháza

ZSIVÁNY
PLÁZA
Keres
Kövesd a zenekart  >>>
A KÉT ZSIVÁNY zenekar webáruháza
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kötelező

Rólunk


A ZSIVÁNYPLÁZA webshop egy webáruház, ahol A KÉT ZSIVÁNY zenekarral kapcsolatos új termékeket kínáljuk az online vásárlás szerelmeseinek.
A ZSIVÁNYPLÁZA webshop biztosítja a kényelmes, gyors és biztonságos vásárlást közvetlenül az otthonodból különlegesen kedvező áron !
Ajánlatunk a zsivanyplaza.hu weblapon érhető el. A termékeket kategórizálva is megtekintheted, egyes kategóriákon belül szűkítéseket is alkalmazhatsz szín és méret szerint. Célunk, hogy maximálisan kielégítsük vevőink igényeit egyedi termékeinkkel, gyors kiszállítással és a honlapunk nyújtotta vásárlási élménnyel ! Köszönjük, hogy meglátogattad honlapunkat! Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk !

Céginformációk :

A zsivanyplaza.hu weboldal és a megjelenített információk és tartalmak tulajdonosa :
Tóth Ferenc Gábor ( TFG PRODUKCIÓ )

TFG PRODUKCIÓ
9500 Celldömölk , Akácfa u. 8.
Tel.: 20-391-2281
e-mail: info@aketzsivany.hu
Adószám: 65472963-2-38
EU adószám: HU65472963
Nyilvántartási  szám: 15814437

© Copyright 2016, TFG PRODUKCIÓ , Celldömölk , Magyarország

Minden jog fenntartva. A TFG Produkció weboldalain található szövegek, képek, grafikák, zenék, animációk, videók és egyéb tartalmak, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. Ezen weboldal tartalmát az TFG PRODUKCIÓ előzetes hozzájárulása nélkül tilos kereskedelmi céllal másolni, terjeszteni, megváltoztatni illetve harmadik személynek továbbadni. A weboldal olyan képeket is tartalmaz, amelyek harmadik személy tulajdonát képezik.
 
Copyright by TFG Produkció 2016
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz